Ik ben Maryse van der Wiel, dochter van de man die deze mooie auto heeft gemaakt tot wat hij nu is. Toen ik 9 jaar was mocht ik voor het eerst sturen in een Audi 60 bij mijn vader op schoot. Op die dag is mijn liefde voor deze auto ontstaan. Het was de derde Audi 60 die we hadden en daarna zou de laatste volgen..

De Audi die ik verhuur is dus de vierde die door mijn vader is gerestaureerd en ik heb aan deze restauratie ook mijn steentje bij mogen dragen. Deze zeer volledige restauratie heeft de aandacht getrokken van het blad "De Automobiel" en heeft een prachtig artikel opgeleverd hierover. Ook volgde er een vermelding in de Oldtimer Catalogus van 1999.

Vanaf 2008 ben ik, met veel plezier, werkzaam als  taxi chauffeur in Breda .

Sinds het overlijden van mijn vader in 2016 heb ik de auto in beheer. Als kind vond ik al dat het een echte trouwauto was. Daarom ben ik  begonnen met dit bedrijfje. Ik vind het zonde dat hij zo mooi staat te zijn in de garage. Hij wil naar buiten! Wij willen samen mensen blij maken. We zijn gevestigd in Breda, maar rijden het hele land door.

Kortom, wij leveren graag een speciale bijdrage  aan jullie dag!